Bosbessentaart met amandelen en kokos

14,95

Heerlijke kokostaart met amandelen en bosbessen. Uit de taart haal je minstens 5 plakken.

Nadat we je bestelling hebben ontvangen gaan onze bakkers er de daaropvolgende dag mee aan de slag en wordt het diezelfde dag op de post gedaan. Normaliter ontvang je jouw bestelling dus binnen 2 werkdagen na het doen van jouw bestelling.

Categorie:

Beschrijving

Bosbessen, amandelen en kokos: ze vormen een heerlijke combinatie in deze Bosbessentaart. Deze taart is ook erg veelzijdig! Of je het nu als warm nagerecht eet, met wat slagroom. Of met een bakje koffie tijdens de lunch. Het gaat in ieder geval altijd smaken!

Ook dit recept is afkomstig uit het boek ‘Sweet’ van Yotam Ottolenghi en Helen Goh. Wederom met een vleugje liefde van Cake Daddy.

De Bosbessentaart met amandelen en kokos bevat de volgende allergenen:

In de productieruimte van Brievenbusgebak.nl wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Iemand  die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van Brievenbusgebak.nl niet consumeren.

Ingrediënten Bosbessen met amandelen en kokos

boter
amandelmeel
suiker
zout
scharrel eieren
vanille extract
citroenen
bosbessen
amandelen