Clementinetaart met amandelsiroop

14,95

Deze geurige Clementinetaart met amandelsiroop heeft een bijzondere en heerlijk lichte textuur. Uit de taart haal je minstens 5 plakken.

Nadat we je bestelling hebben ontvangen gaan onze bakkers er de daaropvolgende dag mee aan de slag en wordt het diezelfde dag op de post gedaan. Normaliter ontvang je jouw bestelling dus binnen 2 werkdagen na het doen van jouw bestelling.

Categorie:

Beschrijving

Met de Clementinetaart met amandelsiroop ga je geheid mensen blij maken. Deze taart heeft een luchtige structuur en kan goed afgedekt worden en minsten een week worden bewaard. Maar dit gaat hoogstwaarschijnlijk niet nodig zijn, aangezien hij zo lekker is;)

Het recept van deze taart komt uit het boek ‘Jerusalem’ van Israëlisch-Britse kok Yotam Ottolenghi, waar wij een vleugje liefde van Cake Daddy aan hebben toegevoegd.

De Clementinetaart met amandelsiroop bevat de volgende allergenen:

In de productieruimte van Brievenbusgebak.nl wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Iemand die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van Brievenbusgebak.nl niet consumeren.

Ingrediënten Clementinetaart met amandelsiroop

boter
suiker
clementines
amandelen
scharreleieren
bloem
zout
sinaasappel